Eksisterende kunder, ring: 33 24 44 45

Løsninger i flere prislejer

Hos Frederiksberggårdens Tandklinik vil vi så vidt muligt gerne imødekomme vores patienters forskelligartede økonomiske råderum.

Vi ved nemlig godt, at det kan være en uforudset udskrivning at få udført den rette tandpleje og ikke mindst, at der kan være stor forskel på den enkeltes situation og behandlingsønsker. Måske er du på SU og har en stram økonomi, eller du har mere luft under de finansielle vinger og vil bare have det ypperste på markedet.

Derfor tilbyder vi en bred vifte af eksempelvis kroner og implantater i flere prisklasser, og et behandlingstilbud vil typisk indeholde forskellige alternativer, som vi altid gennemgår altid nøje med den enkelte patient ved en gratis behandlingssamtale, før behandlingen går i gang.

Da vi selvfølgelig tilbyder garanti på vores arbejde og materialer, kan vi altid vejlede vores patienter til at vælge den løsning, der bedst matcher deres behov, og kombinerer gerne løsninger, som er blandt markedets billigste, men stadig efterlever vores høje standard.

Uanset om du vælger den ene eller anden behandlingsløsning, tilbyder vi dig altså den bedst mulige kvalitet til en konkurrencedygtig pris – også sammenlignet med udlandet.

Frederiksberggårdens Tandklinik – Din klinik på Frederiksberg!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.