Eksisterende kunder, ring: 33 24 44 45

Om klinikken

Specialuddannelse og over 25 års erfaring

På Frederiksberggårdens Tandklinik kan vi lidt mere. Vi har mere end 25 års erfaring og vi i alt otte medarbejdere. Vi har som tandlæger hver vores spidskompetencer og specialuddannelser, det kan du læse mere om her på siden. 

Vi kan lidt mere...

Vi er med i front, når det kommer til at arbejde med nyeste viden og teknologi. Via vores avancerede udstyr har vi altid opdateret viden og teknikker samt lidt mere at byde på for dig som patient. 

Du behøver derfor ikke gå til andre specialister, hvis du fx skal have lavet oral kirurgi, da en af vores tandlæger, Matteo, har en diplomuddannelse på området. 

Vi er first movers

På mange områder er vi first movers/ frontløbere, idet vi er de første eller blandt de første til blandt andet at behandle tandlægeskræk, bruge laser til tandbehandling, transplantere knogle fra humane donorer mv. 

Du kan være sikker på, at vi gør vores yderste for, at du får den bedst mulige oplevelse. Det betyder også, at du altid får den behandler, der kan give dig den bedste rådgivning.

Vores tandlægeteam

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Matteo Ekbatani

Tandlæge Matteo Ekbatani blev færdiguddannet i 2007 og har derudover taget en diplomgrad i Oral Kirurgi fra Wolfgang Goethe Universitet i Frankfurt. Han har siden arbejdet intensivt med de nyeste og bedste metoder, når det gælder implantat-isætning og knogletransplantation, og han er blandt de første i Danmark, som har transplanteret knogler fra humane donorer.

Matteo, eller Matt, som han bliver kaldt i daglig tale, har været fast tandlæge hos Frederiksberggårdens Tandklinik siden 2007, og er i dag partner i klinikken.

Per Hugo Beck-Kristensen

Tandlæge Per Hugo Beck-Kristensen har været hos Frederiksberggårdens Tandklinik siden 1990. Han har mange års kirurgisk erfaring med bl.a. implantat-operationer, og var en af frontløberne, da laserbehandlinger blev introduceret i 80´erne. Per Hugo underviser sideløbende med sit arbejde på klinikken.

Reception og administration

Gitte Phil Nilsson er med stor sandsynlighed den person, du støder på først, når du er i kontakt med Frederiksberggårdens Tandklinik.

Hun været tilknyttet klinikken siden 1995. Så er der en, der kan svare på alverdens spørgsmål, når det gælder procedurer, sygesikring og meget andet – så er det hende.

Gitte sørger desuden for, at alle oplysninger så vidt muligt er fremskaffet, og journalarbejdet er i orden, når tandplejeteamet møder den enkelte patient.

Linda Birkedal Lindberg

Ledende klinikassistent

Shirete Zeciri (Lete)

Klinikassistent

Cristina Balasica

Klinikassistent

Estifan Najem (Esti)

Klinikassistent

Sára Samuelsen

Klinikassistentelev