Eksisterende kunder, ring: 33 24 44 45

Tandblegning

Drømmer du om hvidere tænder, og ønsker du en tandblegning, som både er effektiv og sikker, så kan vi hjælpe dig til et godt resultat.

Misfarvninger på tænderne skyldes aflejring på tandoverfladen. Det kan være fra farvestoffer i mad og drikkevarer (typisk kaffe, te og rødvin), men også tobak og lakrids samt visse former for medicin kan misfarve dine tænder.

Hvordan virker tandblegning?

Tandblegning virker ved, at vi kemisk påvirker de farvestoffer, som igennem årene er trængt ind i tænderne. Ved blegningen genvinder tænderne en mere hvid farve, og resultatet holder typisk et par år, afhængigt af hvad man spiser og drikker, om man ryger etc.

Det er dog vigtigt, at vi først får vurderet, om dine tænder er egnet til at gennemgå en tandblegning. Derefter tager vi stilling til, hvilken metode, der fungerer bedst for dig.

Vi tilbyder to former for blegning – den ene finder sted på klinikken og giver resultat med det samme (varighed ca. halvanden time), mens den anden metode er en hjemmeblegning, hvor du skal bruge blegegel sammen med speciallavede skinner.

Ring på 33 24 44 45, og få vejledning eller en tid hos os.

Frederiksberggårdens Tandklinik – Din klinik på Frederiksberg!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.