Eksisterende kunder, ring: 33 24 44 45

Tilskudsordninger

Den Offentlige Sygesikring

Du får tilskud til tandlægeregningen via Den Offentlige Sygesikring, hvis du er statsborger i Danmark. Beløbet trækkes automatisk fra på din regning allerede her på klinikken. Du behøver altså ikke selv at gøre noget for at opnå tilskuddet.

Sygesikringen danmark

Er du medlem af Sygesikringen Danmark, kan du også opnå tilskud herfra. Hvis du ønsker det, kan vi registrere dit medlemskab,  og herefter indberette alle dine tandlægeudgifter. På den måde vil du fremover modtage dine tilskud automatisk, når du bliver behandlet hos os.

Læs mere om de forskellige tilskudsmuligheder på “Sygesikringen danmark”s hjemmeside (LINK –http://www.sygeforsikring.dk/Default.aspx?ID=393)

Tilskud fra din kommune

I særlige tilfælde yder din kommune økonomisk støtte til tandlægeregningen, men for at opnå sådanne tilskud, skal du drøfte det med en sagsbehandler, inden behandlingerne påbegyndes. Kommunen vil i de fleste tilfælde kræve et skriftligt skriftligt behandlingsforslag og tilbud på din behandling fra os, før din anmodning kan blive vurderet, og vi er selvfølgelig gerne behjælpelige med at få den indledende del papirarbejde på plads.

Børn/Unge:  

Hos Frederiksberggårdens Tandklinik tager vi imod patienter i alle aldre. Børn og unge op til 16 år har dog ikke længere mulighed for at modtage kommunalt tilskud til behandling hos private tandlæger. Det betyder, at der er 100 % egenbetaling (tilskud er dog muligt fra ”Sygesikringen danmark”, hvis forældre er medlem).

Unge i alderen 16-17 år har derimod ret til gratis tandbehandling hos privat tandlæge. Det betyder, at er du 16-17 år, skal du ikke betale for behandlingen hos os, da regningen refunderes af kommunen. Den kommunale tandpleje skal dog have indgået behandlingskontrakt med klinikken, før patient-udlæg kan bliver refunderet.

Før du kan begynde hos os, skal kommunen/din tilknyttede skoletandlæge derfor gøres opmærksom på , at du fremover ønsker at gå til tandlæge på Frederiksberggårdens Tandklinik. Skoletandlægen sender så din journal og vi indgår en behandlingsaftale med kommunen, Det er vigtigt, at på plads, inden behandlingen påbegyndes, hvis din behandling skal være gratis.

Frederiksberggårdens Tandklinik – Din klinik på Frederiksberg!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.