Eksisterende kunder, ring: 33 24 44 45

Vores filosofi

Vi  sætter en ære i, at vores patienter altid føler sig trygge og velinformerede.  

Når du sætter dig i stolen hos Frederikberggårdens Tandklinik, er det af afgørende betydning, at du føler dig i de bedste hænder og kan mærke, at der er sat tid af til at imødekomme netop dine behov. Hvadenten du har spørgsmål eller døjer med tandlægeskræk, gør vi vores yderste for at skabe ro og tryghed omkring dig.

Vi mener, at tandlægebehandling altid bør ske med udgangspunkt i den bedste kvalitet og samtidig under hensyn til den enkelte patients ønsker og behov.

Vores grundholdning er derfor, at du skal modtage optimal vejledning og information, og føle dig rustet til at vælge netop den behandlingsløsning, der passer dig. For at imødekomme de forskellige typer behov, tilbyder vi en bred vifte af eksempelvis kroner og implantater i forskellige prisklasser, og vi gennemgår altid nøje de forskellige pris-og behandlingsmuligheder med den enkelte patient, før behandlingen går i gang.

Vi benytter markedets mest komfortable og avancerede udstyr, ligesom vi selvfølgelig altid holder os opdateret inden for de seneste teknikker og den nyeste viden. Vi benytter os desuden udelukkende af kvalitetsprodukter, og du er dækket af vores garanti, uanset hvilken løsning, du vælger.  Du kan læse mere om dette under vores priser og garanti.

Frederiksberggårdens Tandklinik – Din klinik på Frederiksberg!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.