Eksisterende kunder, ring: 33 24 44 45

En blid & behagelig tandlægeoplevelse

Hos os er du, dine tænder og dit velbefindende i fokus. Vores mission er at gøre din tandlægeoplevelse så behagelig, blid og nænsom som overhovedet mulig. Vi har mere end 25 års erfaring, og var de første i Danmark til at tilbyde behandling mod tandlægeskræk. 

Udover almen forebyggende pleje og tandbehandling, tilbyder vi også alle former for oral kirurgi. Tandlæge Matteo, kaldet Matt, har en udover sin tandlægeuddannelse en diplomgrad i mundhulekirurgi fra Johann Wolfgang Goethe Universitet i Frankfurt.

Moderne metoder og markedets mest avancerede udstyr

Gennem vedvarende efteruddannelse i både ind- og udland er vi altid opdaterede inden for de nyeste og bedste metoder, ligesom vi også arbejder med markedets mest avancerede udstyr. Derfor var vi også blandt de første i Danmark, til at transplantere knogler fra humane donorer.

Handicapvenlig klinik i Københavns centrum

Vores klinik ligger i Københavns centrum tæt ved Vesterport Station og andre offentlige transportforbindelser. Der er to timers fri parkering på Gammel Kongevej samt flere parkeringsanlæg i nærheden.

Der er desuden nem adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede, da klinikken ligger i gadeplan.

Vi glæder os til at byde dig velkommen her i vores klinik!

Ring nu på 33 24 44 45, og få en tid hos os.

Hvad enten du vil bestille tid eller har spørgsmål, er vi altid klar ved telefonen inden for åbningstiden. Du kan fange os på 30 55 44 45.

Kontakt os

Hos os er laserteknologi en del af hverdagen, og vi har med avanceret udstyr specialiseret os i at behandle blandt andet paradentose.

Få mere at vide

Drømmer du om at få rettet tænderne, men har du ikke lyst til at gå med en synlig metalbøjle? Så er Invisalign måske noget for dig.

Se mere her

Book din tid i dag

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du får den bedste rådgiver og behandler 

Hos Frederiksberggårdens Tandklinik gør vores dygtige medarbejderstab deres yderste for, at du får den bedst mulige oplevelse.

Vi har hver vores kompetenceområde, og tilrettelægger selvfølgelig dit besøg, så du altid får den behandler, der kan give dig den bedste rådgivning.

Få alle typer tandbehandlinger hos os, bl.a.

For at imødekomme de forskellige typer behov, tilbyder vi en bred vifte af eksempelvis kroner og implantater i forskellige prisklasser, og vi gennemgår altid nøje de forskellige pris- og behandlingsmuligheder med dig som patient, før behandlingen går i gang.

Få en ny tid

Kontakt os på 30 55 44 45, hvis du har spørgsmål til os eller ønsker en tid i klinikken.

Tryg – i de bedste hænder

Vi sætter en ære i, at du som patient altid føler dig tryg og velinformeret.

Når du sætter dig i stolen hos os, er det af afgørende betydning, at du føler dig i de bedste hænder og kan mærke, at der er sat tid af til at imødekomme netop dine behov.

Hvad enten du har spørgsmål eller døjer med tandlægeskræk, gør vi vores yderste for at skabe ro og tryghed omkring dig.

Kvalitet og optimal vejledning

Vi mener, at tandlægebehandling altid bør ske med udgangspunkt i den bedst mulige kvalitet og samtidig med hensyn til dine ønsker og behov.

Vores grundholdning er derfor, at du skal modtage optimal vejledning og information, og føle dig rustet til at vælge netop den behandlingsløsning, der passer dig.

Opdateret på udstyr, teknikker og viden

Vi benytter markedets mest komfortable og avancerede udstyr, ligesom vi altid holder os opdaterede inden for de seneste teknikker og den nyeste viden.

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, og du er dækket af vores garanti, uanset hvilken løsning du vælger. Du kan læse mere om dette under om os og garanti.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os!

Det siger vores kunder om os 

Behandlingsplanen gjorde mig tryg

“Det har været rigtig vigtigt for mig at finde en tandlæge, jeg føler, jeg kan stole på – ikke bare når det gælder selve behandlingen, men også når det kommer til den økonomiske side af sagen. Jeg er desværre ikke udstyret med jordens stærkeste tandsæt, så derfor går jeg ofte til tandlægen, og har de seneste år været igennem en del længere behandlingsforløb. Hos Frederiksberggårdens Tandklinik får jeg ikke kun den bedste behandling, men personalet er også virkelig gode til at gennemgå alle økonomiske aspekter med mig forinden, så jeg ikke får nogen overraskende regninger efterfølgende. Det sætter jeg virkelig stor pris på.”

Finn Holgersen, patient siden 2007

Slut med tandlægeskræk

“Jeg har i mange år lidt af voldsom tandlægeskræk og kunne altid finde på alverdens undskyldninger for at blive væk fra de årlige besøg. Men da jeg blev anbefalet at prøve Frederiksberggårdens Tandklinik, gav jeg det alligevel en chance – og det er jeg så glad for i dag. Jeg har igennem hele forløbet oplevet en meget omsorgsfuld og professionel behandling og høj standard, der har gjort, at jeg har følt mig tryg, velinformeret og i rigtig gode hænder.”

Sara Madsen, patient siden 2012

Din garanti for kvalitet

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse